Web Analytics

Karl Widen 

Wideal Oy

Korkeatasoinen ja tehokas työn läpivienti maltillisella kustannustasolla

Wideal Oy on vuonna 2007 perustettu yhden hengen asiantuntijayritys. Erikoisosaamistani ovat taloudellinen due diligence ja interim CFO palvelut. 

Pienen yhtiön ei kannata palkata kokoaikaista talousjohtajaa. Osa-aikaisesti yrityksessä työskentelevä, mutta silti 365/24/7 tavoitettavissa oleva interim talousjohtaja on laadukkaampi ja tehokkaampi vaihtoehto. Usein interim CFO tulee myös halvemmaksi kuin kokoaikainen talousjohtaja.

Poikkeuksena suurten toimijoiden tarjoamille palveluille Wideal Oy ei käytä kokemattomia apulaisia vaan työn tekee kokenut osakas. Tämä takaa työn korkean laadun, tehokkaan läpiviennin ja pitää kustannustason maltillisen

Minulla on 10 vuoden interim CFO, 20 vuoden taloudellinen due diligence ja 5 vuoden tilintarkastuskokemus eri toimialoista kuten koulutus, IT, telecom, vähittäis- ja tukkukauppa, valmistus, erilaiset palvelut, maritime jne jne.

Erityisosaamistani on vertailukelpoisen oikaistun käyttökatteen analysointi, lakisääteisen kirjanpidon kuukausittaisen oikeellisuuden varmistaminen, poikkeuksellisen laadukkaan tuloskehityksen analysoinnin tuottaminen, sisäisen raportoinnin, ennusteiden & budjetin kehittäminen ja tuottaminen, kassavirran optimointi ja talouden ongelmakohtien analysointi ja ratkaiseminen.