Web Analytics

Karl Widén 

Wideal Oy

Korkeatasoinen ja tehokas työn läpivienti maltillisella kustannustasolla

Wideal Oy on vuonna 2006 perustettu yhden hengen asiantuntijayritys. Erikoisosaamista ovat taloudellinen due diligence ja vuokratalousjohtajapalvelut (Interim CFO). Minulla on satojen projektien kokemus yli 20 vuoden ajalta.

Pienen yhtiön ei kannata palkata kokoaikaista talousjohtajaa. Osa-aikainen, mutta 365/24/7 tavoitettavissa oleva interim talousjohtaja on laadukkaampi ja tehokkaampi vaihtoehto. Monissa tapauksissa Interim CFO tulee myös halvemmaksi kuin kokoaikainen talousjohtaja.

Poikkeuksena suurten toimijoiden tarjoamille palveluille Wideal Oy ei käytä kokemattomia apulaisia vaan työn tekee kokenut osakas. Tämä takaa työn korkean laadun, tehokkaan läpiviennin ja pitää kustannustason maltillisen

Olen vienyt läpi satoja Interim CFO ja taloudellinen due diligence projekteja sekä kotimaassa että ulkomailla viimeisen parinkymmenen vuoden aikana. Minulla on laaja kokemus eri toimialoista kuten koulutus, IT, telecom, vähittäis- ja tukkukauppa, valmistus, erilaiset palvelut, maritime jne jne.

Erityisosaamistani on vertailukelpoisen oikaistun tuloksen analysointi, lakisääteisen kirjanpidon kuukausittaisen oikeellisuuden varmistaminen, sisäisen raportoinnin, ennusteiden & budjetin kehittäminen, kassavirran optimointi ja talouden ongelmakohtien esiintuonti ja ratkaiseminen.